Choď na obsah Choď na menu
 


31. 3. 2024

Diecézne stretnutie mládeže 06.apríla 2024

Drahí mladí priatelia, spolu s otcom biskupom Františkom Vás pozývame na Diecézne stretnutie mládeže s názvom 99+1. Tešíme sa na Vás v srdci našej diecézy, na Spišskej Kapitule, v sobotu 6. apríla 2024 v čase od 9:30 do 16:00. Pripravujeme pre Vás program, v ktorom nájdete zaujímavé prednášky, diskusiu, aktivity a workshopy. Toto stretnutie môže byť príležitosťou navzájom sa povzbudiť na spoločnej ceste viery.

logo-popis-1024x1024.png

Logo stretnutia hovorí o tom, že Ježiš má otvorenú náruč pre všetkých.

Je to Dobrý pastier, ktorému záleží na každej ovečke, či je nájdená alebo stratená.

JEMU ZÁLEŽÍ AJ NA TEBE.

 

Stručný program:

8:30-9:30 Spustenie registrácie

9:30 úvod a diskusia s o. biskupom

10:40 Impulzy na rôzne témy

12:00 Prestávka na obed + aktivity a workshopy

14:15 Svätá omša

15:30 Ukončenie stretnutia + požehnanie na cestu

Počas celého podujatia bude možnosť prijať sviatosť zmierenia a zúčastniť sa duchovného rozhovoru. 

Dopoludňajšími impulzmi nás budú sprevádzať viacerí zaujímaví hostia, ktorí nám priblížia rôzne dôležité témy. Môžete sa tešiť na impulz s názvom Nie 7, ale 77-krát, ktorý nám aj skrze silné svedectvá priblíži tému odpustenia, impulz s názvom Zamilovaný o hľadaní osobného povolania, či impulz On tam bol – svedectvo, ako Ježiš našiel mladého človeka. Pripravujeme pre vás tiež impulz s názvom Authentic, ktorý nám odkryje pravdu o nás samých a o vzťahoch, ktoré tvoríme a impulz s názvom Vyber si život a budeš žiť o skutočnom živote a skutočnej radosti.

O zaujímavé workshopy a aktivity sa postarajú skauti, internetová poradňa IPčko, môžete sa tešiť aj na expo povolaní, v ktorom sa vám predstavia viaceré rehoľné rodiny. Nebude chýbať ani služba ucha a rehoľná kaviareň, eRko tance, rôzne zábavné a team-buildingové aktivity, či možnosť prehliadky Biskupského úradu, ale aj chill zóna, kde si s kamošmi budete môcť len tak oddýchnuť.

 

Na stretnutie je potrebné zaregistrovať sa vopred online. Registrácia prebieha skrze tento formulár. Poplatok za stretnutie je 5€. Práve vďaka nemu môžeme pokryť časť výdavkov na organizáciu stretnutia. V tejto cene je zahrnutý obed. Pri registrácii dostanete náramok, s ktorým sa dostanete na program a obed.

Účastníci, ktorí v čase Diecézneho stretnutia mládeže nebudú mať 18 rokov, sú povinní mať so sebou informovaný súhlas rodičov. Vytlačené, vypísané a rodičom podpísané tlačivo si prineste so sebou.

Chystáte sa prísť na stretnutie spoločným autobusom? Vytlačte si túto prezenčnú listinu a počas cesty na Spišskú Kapitulu ju vypíšte. Zrýchli to proces registrácie na mieste.

Nezabudnite sledovať naše sociálne siete ako aj instagram @mladispisskejdiecezy.