Choď na obsah Choď na menu
 


27. 11. 2021

Advent 2021 s Konferenciou biskupov Slovenska

advent_congregatiojesu.png

Bdejte, lebo neviete, kedy príde pán domu (Mk 13, 33 - 37) 

Majte sa na pozore, bdejte, lebo neviete, kedy príde ten čas. Je to tak, ako keď človek odcestuje: opustil svoj dom, svojim sluhom odovzdal moc, každému určil prácu a vrátnikovi prikázal bdieť. Bdejte teda, lebo neviete, kedy príde pán domu: či večer, či o polnoci, či za spevu kohúta alebo ráno. Aby vás nenašiel spať, keď príde nečakane! A čo hovorím vám, hovorím všetkým: Bdejte!"


Pomodlite sa (Otče náš, Zdravas', Sláva Otcu) na úmysel: Za požehnaný čas adventu

 

POZVANIE K PROJEKTU

Pozývame všetkých ľudí dobrej vôle do projektu Advent s Konferenciou biskupov Slovenska. 

Projekt bude trvať od 28. novembra do 24. decembra 2021 (Štedrého dňa). Spojený bude s myšlienkami, ktoré nadväzujú na Evanjelium dňa. Budú v duchu myšlienky Živé Evanjelium: Kráčame s Ježišom. Myšlienky 
budú obrázkoch, ktorý dostanú prihlásení na e-mail. 

Cieľom projektu je pomôcť všetkým, ktorí prejavia záujem, duchovne  sa pripraviť na Vianoce. Tí, čo nemajú prístup na internet, môžu projekt podporiť svojou modlitbou, pôstom alebo inými skutkami milosrdnej lásky. Pozvaní sú tiež k skutkom telesného milosrdenstva.

AKO SA REGISTROVAŤ?  

Zaregistrovať sa dá na TOMTO MIESTEStačí uviesť meno a e-mail. Vďaka registrácii získate bezplatne každý deň do svojho e-mailu myšlienku. Tí, ktorí sa zapojili do posledného z projektov (v poste 2021), sú už v novom automaticky prihlásení. 

KTO PROJEKT ZASTREŠUJE?

Ide o projekt Konferencie biskupov Slovenska. Projekt zastrešuje Tlačová kancelária KBS (Michal Lipiak, Peter Zimen). Myšlienky graficky spracoval Ľubomír Valient z Považskej Bystrice. V podobnom duchu sa koná už po 18-krát. Projekt nadväzuje na podobné projekty z minulosti. 

advent2021.jpg