Choď na obsah Choď na menu
 


28. 1. 2023

DIECÉZNY VÝSTUP MLÁDEŽE NA TÉRYHO CHATU 11.2.2023


Ako už býva zvykom, aj túto zimu sme sa rozhodli zorganizovať diecézny výstup mladých. Tentokrát budeme spoločne kráčať Malou Studenou dolinou – naším cieľom bude Téryho chata. Stretneme sa v sobotu 11.2.2023 o 8:00 hod v novom kostolíku v Starom Smokovci (kostol sv. Petra a Pavla), kde budeme sláviť sv. omšu, po ktorej sa začne výstup. Predpokladaný návrat do Starého Smokovca je o 16:30 hod.

 
Čo si so sebou vziať?
Dobrú obuv do hôr, teplé oblečenie, niečo pod zub a tekutiny (najlepšie teplý čajík) na 8 hodinovú turistiku. Je nutné mať so sebou aj mačky (nesmeky) a trekingové paličky, nakoľko horský terén v zime býva náročný. Nezabudnite si pribaliť dobrú náladu a chuť spoznať nových ľudí.
 
Ak sa nemáte ako dostať do Starého Smokovca a toto je jediný dôvod, ktorý by vám bránil prísť, príďte k nám do Važca a dopravíme vás tam. Ponúkame vám možnosť prespať v centre vo Važci z 10. na 11. 2. 2023. Pre bližšie informácie nás kontaktujte na kristina.komisia@gmail.com.
 
Ak máte viac než 18 rokov, musíte si vybaviť vysokohorské poistenie (napr. UNION online), účastníkom do 18 rokov prepláca prípadné výdavky na záchrannú akciu štát.
V prípade akýchkoľvek otázok sa na nás môžete obrátiť prostredníctvom mailu kristina.komisia@gmail.com
 
P. S. Výstup je určený pre mladých vo veku od 15 rokov. Účastníci pod 18 rokov musia so sebou priniesť podpísaný informovaný súhlas od zákonného zástupcu, preto nám v prípade záujmu o účasť maloletých osôb napíšte na kristina.komisia@gmail.com a my vám následne pošleme toto tlačivo na vyplnenie a podpísanie.
 

vystup-terynka---plagat.jpg